Klanten beoordelen ons met een 9,2

4.8/5
Voor 13:30 besteld, vandaag verzonden, anders morgen

Verzending en retour

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst of  brievenbuspost indien dit mogelijk is. Ook worden zendingen via DHL en DPD verzonden. Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren.Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link ( indien verzonden met pakketpost) waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Waarom geen gratis verzending naar landen buiten Nederland?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden.  Wilt u een zending afgeleverd hebben in België of een ander land contacteer ons dan.

 

Retourbeleid

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden . U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen. Stel u meldt het na 13 dagen, dan heeft u daarna 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

U dient ten alle tijden altijd een aankondiging te doen dat u een retour gaat sturen. Graag met vermelding van het bestelnummer en uw email adres. Dit kunt u doen via email info [@] schoenlepel.com of via ons contact formulier

Ook dient u het product goed te verpakken en het liefst in de originele verpakking. Beschadigde producten kunnen niet retour worden gezonden.

Alle voorwaarden op een rij:

  • 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
  • Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag teruggeboekt. (Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt).
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw product.

Wilt u uw geld terug?

  • Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.
  • Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende onderdelen heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Gelieve de artikelen in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking terugsturen.
Scroll naar top